Verzendingen en retour

RETOURNEREN

Niet helemaal tevreden met je bestelling? En wil je jouw bestelling retourneren voor een terugbetaling? Stuur gewoon een e-mail naar info@luny.nl met je ordernummer en de reden van retournering & wij nemen contact met je op via de e-mail met verdere details.

Je kan producten tot 14 dagen na ontvangst terugsturen. De verzendkosten van retourneren zijn voor eigen rekening. De teruggestuurde producten worden na ontvangst terugbetaald binnen 1 a 4 werkdagen op de rekening waarmee de bestelling is geplaatst.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht dient het product ongedragen en onbeschadigd retour te worden gestuurd in de originele verpakking. Het is de verantwoordelijkheid van de klant dat het pakket in goede orde wordt ontvangen en dat de klant indien nodig met een verzendbewijs de retourzending kan aantonen.

De verzendkosten van retourneren zijn voor eigen rekening. Let op! Retourzendingen zonder het retourformulier worden niet in behandeling genomen. Ook worden producten die niet in de originele verpakking geretourneerd zijn of al zijn gebruikt kunnen niet worden geretourneerd.

Bij retourzendingen zal het verschuldigde orderbedrag binnen 1 a 4 werkdagen maar dit verschilt per bank dagen na aanmelding van uw retour teruggestort worden, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Luny's Place behoudt zich het recht voor retour gestuurde producten te weigeren indien blijkt dat deze gedragen zijn of niet binnen de gestelde termijn retour zijn gestuurd.